2023-02-25
Не варениками єдиними живуть українські кулінари!
Готувати по-українськи не означає нині варити лише борщ та кашу. Сучасна українська кухня - це майстерне поєднання традицій із сучасними можливостями, відродження давніх рецептів та створення власних на базі тих продуктів, які дарує нам щедра українська земля.
"Готуємо по-українськи" - книга відомої фуд-блогерки Зоряни Івченко, авторки понад двох десятків кулінарних книжок, призначається як для вправних куховарів, так і для початківців.
Кожен знайде тут рецепти до душі - геть усе, від закусок аж до десертів. Рецепти, кожен з яких авторка готувала власноруч, перевіряючи складники та пропорції, супроводжуються її ж фото в улюбленому рустикальному стилі.
Отож гортайте, обирайте страви й готуйте разом із Зоряною Івченко - смачно й по-українському щедро!