Тижневий бібліокараван до Всеукраїнського дня бібліотек

2018-09-30

Солодощі до Дня бібліотек

Тижневий бібліокараван до Всеукраїнського дня бібліотек закінчився 30 вересня. У читальній залі продовжив свою роботу інтерактивний кардмейкінг. Бібліотекарі запропонували читачам створити листівки на тему популяризації читання та ролі бібліотеки у житті людини. Підручними матеріалами стали вирізані слова, картинки, вірші зі старих журналів. А готові листівки прикрасили виставку "Бібліотек@ - твоє вікно у світ". Найзворушливішими і найщирішими, на наш погляд, були листівки від найменших користувачів.

Люди в бібліотеці

Фотозона у фойє бібліотеки слугувала місцем, де будь-який відвідувач як самостійно, так і в компанії друзів мав змогу зробити безкоштовне фото на пам'ять, як на власний фотоапарат, так і на наш. Для фотосесії бібліотекарі запропонували: книги, журнали, бібліотечні стелажі, каталоги та багато іншого. Загалом фотосесія пройшла у теплій, невимушеній та творчій атмосфері, а кожний присутній відчув себе справжньою фотомоделлю.

Люди в бібліотеці

Експрес-опитування «Дерево читацьких уподобань» на абонементі викликало велике зацікавлення у користувачів, а бібліотечним працівникам допомогло виявити «смакові» інтереси своїх читачів, щоб врахувати їх при комплектуванні фонду новими книгами. А протягом вихідних кожен відвідувач отримав ще й солодкий бонус до Всеукраїнського дня бібліотек.

Цими вихідними бібліотекарі запропонували своїм користувачам акцію «Читач іде по сліду». Озброївшись фарбою, наші завсідники «проклали стежку» у вигляді слідів на асфальті в напрямку бібліотеки. Таким чином, ми вирішили привернути увагу перехожих. Ми запрошували тих, хто ще не відвідав наш заклад, познайомитися з книжковим фондом бібліотеки.

Люди

Упродовж тижня ми отримували гарні відгуки від відвідувачів, яким сподобалось безпосередньо брати активну участь у творчому процесі. Але головне для нас, щоб у користувачів з’явилося бажання відвідувати бібліотеку, читати і бути учасником подальших заходів. Також, що не мало важливо, ми продовжуємо ламати вже давно встановлені залізобетонні уявлення про бібліотечну діяльність. Тому, що бібліотека не тільки дім книги, але - це й простір для творчості, яка надихає, спонукає і розважає!

Кiлькiсть переглядiв: 599

Коментарi

Новини

Опитування

Чи подобається вам наш сайт

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930