• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини бібліотеки
  • Зустріч із письменником, журналістом, професійним мандрівником Олександром Волощуком

Зустріч із письменником, журналістом, професійним мандрівником Олександром Волощуком

2019-02-02

Люди в бібліотеці

Сьогодні відбулася зустріч із відомим письменником, журналістом, професійним мандрівником Олександром Волощуком. Нещодавно Олександр повернувся з подорожі Південною Америкою, під час якої відвідав шість країн: Аргентину, Парагвай, Бразилію, Болівію, Перу та Чилі. За 9 місяців 2018 року проїхав автостопом та пройшов пішки 22 тис. км. Подолав ділянку 37-ї паралелі від Тихого океану до кордону з Аргентиною - 270 км (шлях героїв роману Жуля Верна «Діти капітана Гранта»). Побував у болівійських та чилійських Андах, на оз. Тітікака, у епіцентрі великого чилійського землетрусу 1960 року, досяг Магелланової протоки і Вогняної землі, провів численні зустрічі з українцями, які з різних причин залишили батьківщину, але зберегли любов до України. Присутні дізналися про дуже цікавий мандрівницький проект - «Будинок для всіх», що об’єднує однодумців-мандрівників із різних країн, де вони спілкуються і діляться враженнями про побачене.

Слухаючи розповіді Олександра Волощука, кожен із присутніх мовби подорожував цими дивовижними країнами, зарядившись масою приємних вражень та отримавши позитивні емоції. Гість поділився мандрівними планами на найближче майбутнє та цікавими історіями про свої минулі подорожі, продемонстрував відео і фотознімки живописних краєвидів, місцевостей, які відвідав і бачив на власні очі. Цікаво було послухати літературні етюди про враження від подорожі. Олександр є автором 8 книг -про мандрівки країнами світу, а серед них - про виїзди як фанат із улюбленими футбольними командами.

Наприкінці зустрічі дослідник анонсував вихід нової, дев’ятої за ліком, книги про його подорожі, в тому числі і до Південної Америки. На кожне поставлене питання Олександр відповідав захопливою історією, і таке спілкування могло тривати нескінченно. Крім того, кожен охочий міг придбати книжки про його минулі захоплюючі мандрівки.

P.S.: велика і щира подяка ініціатору і організатору зустрічі ГО "Альтернатива" і звісно ж невтомному Володимиру Онищуку, та всім, хто знайшов час і відвідав цікавий захід.

Люди в бібліотеціЛюди в бібліотеціО. Волощук у Корюківській бібліотеці

Кiлькiсть переглядiв: 287

Коментарi

Новини

Опитування

Чи подобається вам наш сайт

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930